Ask Piper. Podcast animat. Coaching şi mentorship pentru tineri antreprenori, artişti şi alţi liber profesionişti.

Ask Piper. Coaching şi mentorship pentru tineri antreprenori, artişti şi alţi liber profesionişti.

Podcast animat.

Eu n-am energia americanilor în materie de public speaking, nici dicţia şi nici volumul. Har aş avea dacă aş reuşi să fiu cine nu sunt. Provocare pe care mi-am dat-o singură leapşa începând să mă duc la cursuri de actorie ca să reuşesc să devin mai elastică, să circule mai lin emoţiile prin mine, dar în principal să reuşesc să fac un pod mai bun între lumea mea interioară şi cea din jurul meu. În acelaşi timp am nevoie de cunoaşterea asta şi în proiectele şi pasiunile mele.

Mi-am zis că dacă reuşesc prin actorie să ajung să fiu şi să mă exprim măcar la 10% din cum scriu şi simt, e mare treaba. În viaţă mea nu e loc decât de ,,terapii” practice care provoacă schimbare rapidă şi îmi pot potenţa şi dezvoltă muncile şi pasiunile exponenţial. Cine mi-a urmărit blogul – Daydreamer (transformat între timp în spaţiul meu creativ) sau mă cunoaşte ştie de la ce adacimi vin.

Am făcut Piper Animation Show ca să pot învăţa repede instrumentele cu care lucrez şi care îmi trebuie pentru cu totul alte lucruri. În mai puţin de două săptămâni am clienţi plătitori care vor şi ei animaţii pentru marketing, postările de pe bloguri, pitch-uri, prezentări, CV-uri etc. Asta nu făcea parte din obiectivele mele, dar nu mă poate decât bucura, motiv pentru care am scris şi un articol scurt pe tema asta.

Animaţia e un produs scump, însă poate fi unul la îndemână oricui sau unul accesibil dacă ştii cu ce instrumente să operezi, dacă ai concepte bune şi strategii cristaline. N-o să pot niciodată să lucrez în software-ul meu de animaţie pentru producţia cinematografică la nivelul la care se poate opera printr-un software dedicat animaţiei, başca că n-am încă toate skill-urile (desen, programare etc), dar (se) pot face paşi frumoşi intermediari, ba chiar spectaculoşi.

Piper e un reality show animat adaptat pentru digital. Video scurte, iar ca să-mi impact diversitatea pornirilor i-am lăsat libertatea lui Piper, prin design-ul conceptului, să fie cum are chef şi să devină cât poate de mult şi în afara mea ca să(-mi) poată deschide noi orizonturi, ca să (mă) poată inspira. Asta e partea cea mai frumoasă a design thinking-ului şi care se simte în plin în acest mic proiect care de fapt e locul meu de învăţare şi de joacă.

Astfel, sunt 3 planuri unde ea se petrece: home set (Piper’s moods) unde îşi exprimă stările şi emoţiile prin animarea scrierilor mele pentru început (flash fiction, proză scurtă, poezie, altele), guest set (Piper’s guests. Culture vibes) unde se întâlneşte cu artişti şi creativi din lumea reală şi un work set (Ask Piper) unde îşi împărtăşeşte expertiza prin podcasts şi întâlniri cu alţi profesionişti care devin personaje animate în show (sau nu).

Pe drumul ăsta, Piper îşi începe în perioada următoare şi primul podcast de care sper să profite cât mai mult tinerii şi liber profesioniştii care suferă în sfera execuţiei (fie pentru că n-au suficientă experienţă, fie pentru că sunt mai dezvoltaţi pe latura creativă, fie pentru că au nevoie de noi idei în încercările lor etc).

Formula asta e complementară anunţului meu cu voluntariatul în zona asta, a cunoaşterii aplicate prin coaching şi mentorship, şi un exemplu practic de transformare şi dezvoltare în timp real/live.

Pe Piper o găsiţi peste tot în ecosistemul meu virtual, dar are şi canalele ei: FacebookTumblrYoutubeVimeo.

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.