Poate nu ajungem cu bicicletele noastre cum a ajuns China cu ale ei

M-am dus într-o zi până în Herăstrău că să îmi arunc un ochi pe ce se mai întâmplă pe acolo. Am zis să mă duc de 1 Mai când mai toată lumea ar fi trebuit să fie plecată din oraș, ca să nu mă sufoc pe acolo și să mă întorc mai obosită decât am plecat.

Văd o coadă interminabilă de oameni în dreptul intrării în parc, doar ca să constat că stăteau la rând să închirieze o bicicletă. Iar mai apoi, în parc, doar ca să îi văd cum nu aveau loc unii de alții și mergeau mai mult pe lângă decât pe, încercând cât mai politicos să nu ne ciocnim unii de alții. Cei mai puțin sportivi poate că s-ar fi plimbat și prin alte părți, dacă ar fi avut pe unde sau dacă ar fi fost biciclete disponibile în locurile unde s-ar fi putut duce din capul locului. Parcul Carol mi se pare cel mai plăcut parc din oraș.

În fine, ce vroiam să spun, de fapt, e că poate nu ajungem cu bicicletele noastre cum a ajuns China cu ale ei. Nu de alta, dar unde ei au inovat cu mulți ani în urmă, în zona de bike sharing, noi considerăm că venim cu noutăți și inovații făcând parteneriate cu băncile, iar în lipsa infrastructurii, șansele să îi ajungem repede din urmă pe chinezi par a fi destul de probabile.

Advertisements

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.