Hope is a teachable skill you can create and build, like a muscle.

Hope is a teachable skill you can create and build, like a muscle.

Research suggests hope is a teachable skill you can create and build, like a muscle. Hopelessness is the primary predictor of suicide, and the number one symptom of depression, so we need to grow the opposite if we want to tackle this issue.

This is my thing for hope: „What if there’s no blue box?”, a short video I’ve made for „Global Health Challenge” – one that needs the votes of my friends to be pushed forward. The winning video will be exposed at Global Health Movement Conference in South Africa and at Mental Health America’s conference in June.

Thank you! :)

Speranța este o abilitate care se poate învăța

Cercetările sugerează că speranța este o abilitate care se poate învăța și care poate fii lucrată întocmai ca un mușchi. Deznădejdea este predictorul principal al sinuciderii și cel mai important simptom al depresiei, așa că trebuie să creștem opusul ei dacă vrem să abordăm cu mai mult succes această problemă.
,,Dacă nu există o cutie albastră?” – este tehnica mea pentru cresterea speranței, împachetată într-un scurt videoclip pe care l-am făcut pentru ‘Global Health Challenge’ – unul care are nevoie o de voturile prietenilor pentru a fi împins înainte.
Videoclipul câștigător va fi expus în cadrul Conferinței privind Mișcarea Globală a Sănătății care are loc în Africa de Sud și în cadrul Conferinței privind Sănătatea Mintală din iunie care va avea loc in S.U.A.
Mulțumesc! :)
Reclame

5 comentarii

Scrie un comentariu

 1. @Prietenii care mă urmăresc zilele astea în Global Hope Challenge de pe HeroX (& new entries)

  Update: Al meu video animat “What if there’s no blue box?” este pe locul 1 cu suportul prietenilor care l-au distribuit și votat. Etapa asta se încheie pe 10 Iunie (duminică).

  N-am putut să mă abțin si să nu votez 2 aplicații ‘concurente’. Într-unul, depresia s-a transformat, cu sustinerea și ghidarea psihiatrului, într-un self-help creative journal, omul învățând în toți acești ani să deseneze ca să își poată exprima și transforma stările. Ceva foarte greu pentru un om prins în puzzle-ul viu al depresiei. În celalalt, m-a înmuiat bunătatea din spatele imaginii și-a cuvintelor, acel soi care te îmbunează și pe tine, care îti arată că nu ți-a fost dat să poți simți câtă durere a simțit omul ăla. Sau dacă ți-a fost, ești prea al dreaq’ ca să devii așa de bun și blând.

  Oamenii se chinuie tare în spatele cortinei. De la cel mai războinic până la cel mai firav.

  Pentru că cineva trebuie să câștige, totuși, cursa din episodul ăsta, dacă my #one thing for #hope te inspiră sau ajută în vreun fel, pe tine sau pe cei mai aproape ție, poți vedea și vota aici: https://www.herox.com/hope/round/272/entry/17643

  Apreciază

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.