Clientii de top din Romania au acum oportunitatea unica de a investi in cel mai frumos complex rezidential turistic de lux din Europa, Abama Resort Residences

Abama Luxury Resort Residences

proprietati turistice de lux 

generatoare de venituri pasive amplasate in complexul de 5 stele Abama din Tenerife, Insulele Canare, Spania

pentru investitorii de top din Romania

Investitii imobiliare de lux in Abama Resort, Tenerife

English speakers can read all the information about buying a luxury property in Abama Resort Residences Phase 4 on TPN. International website, my partner real estate agency in Tenerife, Spain and a certified broker to sell Abama.

Count on me for representing your interests here on the Fortunate or Eternal Spring island, how this subtropical paradise is known.

Clientii de top din Romania au acum oportunitatea unica de a investi in cel mai frumos complex rezidential turistic din Europa, Abama Resort Residences, coroana insulei Tenerife din Spania.

Ce sunt apartamentele turistice si de ce sunt cea mai inteligenta investitie imobiliara?

Conform legilor din Spania si legilor specifice arhipelagului insulelor Canare, apartamentele turistice sunt proprietati supuse unor reglementari speciale in ceea ce priveste terenul, coordonatele urbanistice si tehnice ale constructiei si care detin licente si autorizatii pentru a putea fi inchiriate in regim hotelier turistilor. Proprietarii apartamentelor turistice sunt obligati sa le inchirieze in regim hotelier cel putin 6 luni pe an. Trendul investitiilor in acest tip de proprietati este in mare crestere, deoarece ele aduc proprietarilor profituri considerabile. In Tenerife, acest trend este un stil de viata, fiind o insula cu cea mai buna clima din lume si un flux turistic international extrem de dinamic, doar in anul 2017 arhipelagul atragand peste 16 milioane de turisti. Din orice colt al Europei se poate ajunge in Tenerife in mai putin de 5 ore, insula avand 2 aeroporturi, unul in nord si unul in sud.

Apartamente turistice de lux in complexul Abama, coroana insulei Tenerife si cea mai bine cotata statiune din Europa

Rare sunt proprietatile care atrag atat de multa atentie si interes global ca cele gazduite de Abama Resort, locul unde se afla si cel mai luxuriant spa hotel de 5 stele din Tenerife, Ritz Carlton, alegerea invariabila a actorilor, producatorilor si regizorilor de la Hollywood si din toata lumea, atunci cand vin sa produca filme in acest hub cinematografic care beneficiaza de altfel si de cele mai mari subventii si reduceri de taxe din Europa, daca nu din lume, dar si a artistilor internationali, antreprenorilor, executivilor de top, investitorilor si oamenilor de afaceri din toata lumea.

Arhitectura hotelului este semnata bolivianul Melvin Villarroel, un faimos arhitect cu peste 35 de ani de experienta care si-a castigat reputatia cu Hotelul Puente Romano din Marbella.

Abama Resort este si locul unde se afla oportunitati unice in arhipelagul insulelor Canare si in Europa, precum:

 • un exceptional teren de golf cu 18 gauri si index de 72 par construit de Dave Thomas, castigatorul Cupei Ryder, teren de golf recent votat ca fiind cel mai bun din Spania;
 • facilitati spa de lux in hotelul de 5 stele Ritz Carlton;
 • un club pe plaja exclusivist pentru oaspetii si rezidentii Abama;
 • o colectie wellness si fitness de top;
 • terenul de tenis profesionist si Academia de Tenis Annabel Croft recunoscut in lume pentru inovatia tehnicilor de predare si a standardului de constructie, acesta fiind coordonat de Annabel, jucatoare profesionista de tenis care coordoneaza si un teren de top din Londra.
 • restaurante Michelin si peste 13 de optiuni de dining in interiorul complexului

Abama Resort are doua dimensiuni:

turistica si rezidentiala.

Proiectul Abama a inceput ca un proiect turistic in 2002 prin constructia hotelului Ritz Carlton si a continuat cu celelalte facilitati pentru turistii de top care isi doresc vacante exclusiviste in statiuni de lux amplasate in locatii inegalabile. A continuat in urmatorii ani cu constructia unor cartiere rezidentiale in aceeasi incinta, proprietatea Abama fiind una foarte vasta. 

Dezvoltatorii si proprietarii proiectului Abama Luxury Resort sunt Grupo Timón si HI Partners (Blackstone Group).

Cartierele de lux deja existente in Abama sunt: 

 • Las Terrazas (150 de apartamente turistice de lux)
 • Bellevue (20 de vile turistice de lux personalizate, din care 14 sunt deja construite)
 • Casas del Lago (16 vile turistice de lux, din care 6 sunt deja construite)

In 2018 dezvoltatorii Abama au lansat proiectul Phase 4, un nou cartier rezidential turistic care va contine 3 noi cartiere cu 90 de vile si apartamente de lux: 

 • Las Arcadias: 60 apartamente de lux cu 1,2 si 3 dormitoare (plus living)
 • Plaza Abama: 8 apartamente de lux cu 1 dormitor si living
 • Villas del Tenis: 23 de vile independente cu 2 si 3 dormitoare si living

Lansarea vanzarilor in Phase 4 Abama a avut loc deja in Londra, UK si Antwerp, Belgia. Oportunitatea de investitie este aici, in Abama Phase 4, o colectie exclusivista de proprietati unde se intrec clienti din toata lumea pentru a prinde un colt din acest rai, atat pentru vacantele lor, cat si pentru profitabilitatea ridicata a investitiei in apartamentele si vilele de lux din Abama.

Suprafete | Abama Phase 4

 • 1 bedroom between 90 and 100 m2
 • 2 bedrooms between 119 and 157 m2
 • 3 bedrooms between 138 and 200 m2 
 • 3 bedrooms duplex between 191 and 199 m2
Fiecare apartament de lux din Abama Phase 4 are inclus:
 • Pachet predefinit de mobila de lux
 • Living-dining room
 • Bucatarie
 • Atatea bai cate camere sunt
 • Holuri
 • Terasa (pana la 53 m2)
 • Porch
 • Servicii: hospitality rental management program, owners privileged club.
 • Parcare si spatii depozitare
 • Piscine: fiecare vila are piscina ei privata
 • 3 piscine pentru apartamente
 • O piscina mare in clubul social doar pentru Phase IV
Preturi | Abama Phase 4
 • 1 bedroom from 549,000 € to 649,000 €
 • 2 bedroom from 698,000 € to 894,000 €
 • 3 bedroom from 917,000 € to 1,386,000 €
Phase 4 – lansarea constructiei: inceputul 2019
Termen livrare: Iunie 2020

Modalitatea de plata si de acces pentru a putea cumpara o proprietate de lux in Abama Phase 4

 1. Inscriere: 1.000 Euro, ocazie cu care clientul participa la evenimentele de vanzari si isi alege proprietatea;
 2. 10% din pretul proprietatii + taxe la semnarea contractului;
 3. 10% din pretul proprietatii + taxe la receptia structurii;
 4. 10% din pretul proprietatii + taxe la receptia constructiei la rosu
 5. 70% din pretul proprietatii + taxe la receptia finala, cand se fac si actele la notar si se predau cheile noului proprietar.

In prezent, complexul turistic rezidential de lux Abama este a doua casa a 200 de proprietari fericiti, viata in complex fiind una extrem de sociala prin intermediul Clubului Proprietarilor, proprietarii influentand mult evenimentele care au loc acolo, iar dezvoltatorii fiind 100% orientati astfel incat acestora sa nu le lipseasca nimic si toate dorintele lor sa fie indeplinite.

Managementul complexului este asigurat de firma Arum, existand si un manager desemnat exclusiv pentru relatia cu proprietarii, acestia neavand nici cea mai mica grija privind intretinerea si inchirierea proprietatii lor in Abama.

Inchirierea proprietatilor din complex este gestionata de catre firma My Way Hotels & Resorts. 

Segmentele de cumparatori in complexul turistic rezidential de lux Abama

Phase 4 Abama va fi administrata dupa un model de management turistic in perioadele in care proprietarul nu este acolo in vacanta, deci pe durata inchirierii proprietatii in regim hotelier. Astfel, cumparatorii investitori in Abama se impart in 3 categorii:

 1. Pure Investors (Platinum Program): ei vizeaza profit maxim si cumpara in Abama exclusiv pentru inchiriere. Deci, 0 saptamani de vacanta si profit din 52 de saptamani de inchiriere.
 2. Best of Both Worlds (Gold Program): sunt cei care doresc sa se bucure de beneficiile celei de-a doua case din Abama, dar si sa faca o investitie profitabila. Ei ocupa proprietatea cumparata pentru 1-4 saptamani/an si obtin profit din 48-51 saptamani de inchiriere.
 3. Champion (Gold Program): sunt proprietarii care doresc sa vina in vacanta regulat in Abama sau sa stea in Abama pentru perioade mai lungi din an. Asadar ei locuiesc in medie 26-32 de saptamani/an in proprietatea achizitionata, obtinand profit din 26-47 de saptamani de inchiriere.
Profitul proprietarului unei locuinte turistice de lux din Abama este influentat de 3 factori cheie:
 • numarul de saptamani de inchiriere
 • tipul proprietatii
 • sezonul

Astfel, cu cat inchiriezi un timp mai lung proprietatea, cu cat este mai bun sezonul de inchiriere si cu cat este proprietatea mai mare, cu atat si profitul tau este mai mare.

Inchirierile proprietatilor din Abama se tranzactioneaza de la minim 1.000 Euro/saptamana in sus, putand ajunge si pana la 10.000 Euro/saptamana in functie de tipul proprietatii si sezon.

Iata mai jos o galerie foto cu proprietatile din Abama Phase 4 unde vei face urmatorul plasament fericit:

Investitia intr-un top luxury resort ca Abama este una dintre cele mai inspirate si profitabile decizii pe termen lung, asa ca astept cu nerabdare sa iti reprezint interesele pe insula binecuvantatilor sau a eternei primaveri, asa cum este acest paradis subtropical cunoscut.

Pentru managementul achizitiei tale in Abama Luxury Resort Residence ma poti contacta la telefon 0722.856.811, pe adresa mea de e-mail georgia.mihalcea88@gmail.com sau prin formularul de mai jos. 

0 comentarii

Scrie un comentariu

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.