Reziliență și leadership pentru viața de zi cu zi. Podcast.

Reziliență și leadership pentru viața de zi cu zi. Podcast. Trimite povestea ta despre cădere și ridicare.

rezilienta-si-leadership-pentru-o-viata-cu-sens

Am văzut pe statistici că nu se mai citește, așa că m-am mutat și în audio pentru cine mai obișnuiește să asculte lucruri în masină pe bluetooth, pe acasă la boxe în timp ce spală vase sau crește copiii, la căști și la alte gadgeturi.

Audio. Podcast XCulture | Cultura rezilienței și de leadership pentru viața de zi cu zi.

Textele și alte materiale pe tema asta sunt pe website-ul XCulture, un proiect mai vechi, dar un site nou care are ca temă reziliența și translatarea culturii antreprenoriale și de leadership în viața de zi cu zi. Pe alocuri și spiritualitate aplicată.

Am vrut să-l încep direct în engleză și să cumpăr extensia .com dar mi s-a oferit de către un broker la 40.000 euro domeniul și m-am liniștit, însă pentru că nu m-am putut abține, am compensat și am cumpărat domeniul superheroculture.com pentru varianta în engleză și alte limbi din viitor care este redirecționat către Xculture.

Am mai cumpărat și domeniul LifeStories.Today care și el e redirecționat către XCulture și care va fi o secțiune din site unde sper să adun cât mai multe povești ale oamenilor (români și străini) care se luptă sau s-au luptat cu circumstanțe grele de viață și s-au ridicat deasupra.

Sunt foarte interesată de povești în desfășurare pentru că valoarea și forța lor e mult mai mare atunci când ele se întâmplă și nu la un timp după, în astfel de momente oamenii se pot inspira și ajuta cel mai mult unii pe ceilalți.

Așadar, dacă ai o poveste despre cădere și ridicare și vrei să o public pe XCulture | Cultura Supereroilor și să facem un podcast cu/despre tine, scrie-mi pe formularul de mai jos.

Puteam să rămân aici pe blog, dar prin XCulture îmi propun să atrag oameni asemenea, oricine dorește și are mentalitate și atitudine de campion poate fi autor de texte, podcasts, video și alte feluri de conținut web pe tema rezilienței cu suportul meu.

XCulture este un website pentru a ajuta oamenii să-și construiască o viață în jurul XFactorului lor, a unicității lor, prin strategie, acțiune și autenticitate pentru a deveni cât mai rezilienți, cât mai creativi, clari și preciși în navigarea prin lumea noastră din ce în ce mai complexă.

Proiectul are în spate o istorie cu o serie de premii și povestea mea lungă și întortocheată din care de-abia am reușit să ies la suprafață, astfel că până azi XCulture este și carte și curs video de cultură de leadership pentru proprietarii de afaceri mici, tinerii antreprenori și antreprenorii la început de drum.

Prin website extind această cultură și o traduc într-un limbaj care să poată ajuta și oamenii care nu au legătură cu mediul afacerilor, pentru că într-o lume tot mai schimbătoare și mai dură cum este cea în care trăim toți avem nevoie de o atitudine care să ne ajute să răzbim și să ajungem unde vrem.

Înscrieți-vă pe website-ul XCulture și la podcast pe soundcloud pe linkurile de mai sus. Bineînțeles, dacă vreți să fac episoade audio cu teme, întrebări și probleme care vă preocupă, folosiți-vă de formular sau contactați-mă, toate datele mele sunt pe sidebar-ul principal, iar eu sunt prezentă în toate rețelele de social media.

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.