Pentru că prima cină Cabo Verde a fost de neuitat, mai facem una. Ce faci, vii?

Hai și tu să cinezi cu noi pe 9 Iulie la 18:45 în Barrio din Str. Biserica Amzei 30 ca să-ți povestim despre proprietățile turistice Melia 5* din insulele africane Capul Verde.

Degustăm bucătăria bună bună de la prietenii noștri de la Barrio, bem ceva, fiecare ce dorește și poftește, și îți arătăm ce se întâmplă în Capul Verde, ce poți cumpăra în această destinație de vacanță care se situează constant în ultimii ani în vârful topurilor de călătorii (vezi CNN Travel & The Telegraph), la ce bani și facilități fiscale, dar mai ales ce profit poate face pentru tine o proprietate într-un resort Melia de 5* all inclusive.

invitatie-info-cina-proprietati-turistice-Capul-Verde

Sincer spun când zic că n-am crezut că vom avea succes din prima cu cinele noastre casual pe tema investițiilor în proprietățile turistice de 5 stele marca Melia & The Resort Group din Insulele Capului Verde, cum n-am crezut nici că ne vom și distra și ne vom simți atât de bine.

Am crezut că va dura mai mult să familiarizăm cumpărătorii cu ideea de a-și cumpăra o proprietate turistică într-o zonă non-UE cum e Cabo Verde, însă i-am regăsit cu mare apetit pentru investiții și extrem de deschiși și relaxați, impresionați de ce se întâmplă acolo și dornici să afle cât mai multe lucruri.

Am avut plăcerea să regăsim printre invitați și un domn ca o poveste care cumpărase deja acolo două apartamente și a cărui experiență a contat foarte mult și pentru ceilalți. “Am venit să-mi cunosc noii vecini din Cabo Verde.” A zis.

Deși n-au venit toți oamenii care s-au anunțat, au venit alți oameni la brațul celor anunțați și ne-am trezit toți luați prin surprindere, regăsindu-ne cu prieteni pe care nu i-am mai văzut din facultate și identificandu-ne prieteni comuni din alte vieți cu care ne-am trezit vorbind la telefon cu o bucurie pe care n-am mai simțit-o așa de nu știu când.

În loc să ne terminăm la 8 seara, ne-a prins miezul nopții râzând cu poftă, povestind și punând la cale o nouă plecare în insulele Capului Verde cu o parte din cei care s-au decis pe loc să-și cumpere ceva acolo.

Până la toamnă plecăm aproape săptămânal și ori de câte ori este nevoie cu clienții doritori, iar dezvoltatorul, The Resort Group, a pus la cale și niște promoții de nerefuzat pentru cumpărători.

Cei interesați trebuie să știe că în cea mai nouă stațiune care se va inaugura în câteva luni, White Sands din insula Boa Vista și care are 850 de unități turistice si multe alte facilități – resortul de 5 stele all inclusive unde vindem acum, mai avem pe stoc doar 60 de apartamente stil double-room conform standardelor hoteliere Melia, la un preț mediu de 190.000 Euro.

Următorul portal se mai deschide pentru cumpărătorii interesați de-abia în 2022 când o nouă stațiune din cele 10 programate se va inaugura, TRG & partenerii hotelieri având un plan aprobat pentru a deschide restul stațiunilor la un ritm de una la 1,5-2 ani, proprietățile fiind puse în vânzare doar când stațiunile sunt ridicate și aproape de faza inaugurării, cum a cazul White Sands.

Descarcă Brosura_Capul_Verde_Iunie2019 și aruncă-ți un ochi pe cele câteva videoclipuri de prezentare pe care le-am selectat pentru tine.

Dacă vii să cinezi cu noi pe 9 Iulie la 18:45 în Barrio, confirmă prezența pe pagină de Facebook a evenimentului AICI.

Nu ezita să o suni pe prietena si colega mea Bianca Codroiu de la BCS Imobiliare dacă ai întrebări și nelămuriri; în episodul asta ea îmi va ține și mie locul, eu fiind tot prin Atlantic, un pic mai jos de Cabo Verde, de unde sper să mă întorc cu alte vești de alte feluri.

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.