Biografie

Scurta biografie

“The future belongs to those who learn more skillsand combine them in creative ways”

Ma numesc Georgia Mihalcea, fac parte din GeneratiaX si pentru ca n-am avut o viata lipsita de provocari, am invatat sa fac cu placere si dedicare orice am de facut, am dezvoltat o pasiune pentru munca in sine mai mult decat pentru o munca anume.

Antreprenor 

M-am inceput ca antreprenor in felul in care unii antreprenori (se) incep, singura si din nimic. Management, leadership, afaceri mai mici si mai mari, litigii si natura umana sunt tag-urile unei etape de peste 10 ani care au devenit o arhiva de studii de caz si un jurnal de calatorie.

Industriile prin care am navigat: mobilier urban, constructii, turism si travelling, productie de evenimente corporate si after-business, leasing financiar, consultanta pentru afacerile mici si mijlocii, web si tehnologie.

Problem Solver 

A fi problem solver nu mai este demult doar o ‘competenta’, a devenit aproape o profesie, un mindset si mai nou o comunitate globala. Afla mai mult din ultimul meu proiect de autor We Are Solvers.

Ca o prelungire naturala a structurii mele antreprenoriale, din 2010 o parte din mine a vrut mai mult, asa ca m-am extins in online si activez ca problem solver in piata de open innovation. Am dezvoltat si continui sa dezvolt solutii pentru probleme lansate de organizatii profit si non-profit din lume din varii industrii. Am doua solutii premiate care au folosit tehnologiile existente si cunoasterea din zona afacerilor si a managementului in forme noi pentru a raspunde unor provocari vechi din mediul bancar si medical/de sanatate.

Sunt unul dintre cei doi fondatori ai platformei colaborative de open innovation – openOI, alaturi de Martin Padget din SUA, un problem solver cu multe solutii tehnice premiate international. openOI este o platforma deschisa profesionistilor pasionati de inovatie si are un scop educativ si informativ. Platforma gazduieste o comunitate de problem solveri dintre cei mai prolifici (cercetatori, ingineri, medici, chimisti, biologi, matematicieni, ITisti, studenti, profesori, etc), din toate tarile, de toate varstele si specializarile, detinatori ai multor premii pentru solutiile lor inovative. 

Marketing & Umanizarea Tehnologiei

In prezent lucrez tot mai mult pe zona de marketing si consultanta pentru beneficiari din diverse industrii, din tara si din strainatate (real estate, avocatura, dezvoltatori imobiliari, alte afaceri).

Pe nisa de humanizing customer digital experience dezvolt solutii, concepte care folosesc de tehnologiile existente si de cunoastere a mecanismului naturii umane pentru a construi poduri intre utilizatori si terminalele tech/inteligenta artificiala pentru organizatii din diverse industrii. Este un trend firesc in contextul erei tehnologice si a internetului cand am depasit faza de internet of data si am intrat in faza de internet of things, cand am trecut de la big data la fast data si provocarile oamenilor si ale organizatiilor profit si non-profit sunt tot mai mari. In 2014 una din solutiile mele privind umanizarea tehnologiei a fost aleasa castigatoare de un grup bancar din SUA.

Adviser management si afaceri

…sau Turning transactions into relationships (unul din sloganurile mele preferate).

Cunoasterea mea tot mai diversa si pasiunea de a invata continuu atrag in mod natural oameni asemanatori, parteneriatele mele fiind unele pline de poveste si aventuri, deseori prietenii in adevaratul sens al cuvantului. Imi plac oamenii si ma fascineaza mecanismul naturii umane. Atrag probleme dificil de rezolvat si proiecte dintre cele mai complexe, ceea ce imi place foarte mult pentru ca imi permite invatarea continua.

Cinematografie/Film si productii video/TV

Din 2010 am inceput sa lucrez si in productia tv si de film ca fixer si manager de locatii. La finele lui 2015 s-a nascut si primul meu proiect ca producator We Are Solvers, o serie de intalniri virtuale on set cu problem solveri premiati din toata lumea, proiect in care sunt si host.

In planul scriiturii caut sa-mi implinesc pasiunea pentru scenariile de film, iar scrisul pe blog si in jurnalele mele este o forma de respiratie si un reflex. Imi plac filmele si productiile video in general, sunt un instrument extraordinar atat de exprimare, experimentare si comunicare.

Copywriting si Creative Writing

Cred ca orice se poate vinde daca este corect prezentat si targetat. Experienta mea in zona vanzarilor, a afacerilor si cea din open innovation mi-au demonstrat acest lucru de nenumarate ori.

Cea mai mare provocare am intalnit-o in open innovation unde trebuie sa imi prezint solutiile unei audiente ‘nevazute, deseori necunoscute si sa conving ca propunerile mele sunt cele mai bune din sute sau mii venite din toata lumea.

O alta provocare in zona asta vine din industria imobiliara unde trebuie sa descriu si sa prezint proprietati atipice sau dificil de vandut, astfel incat sa isi atraga clientii si sa se vanda in cel mai scurt timp.

***

Explore Resume Georgia Mihalcea

Leave a reply or two. Or your testimonials if you ever worked or interacted with me.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s