Care vrei să fie primul sport care se va juca în spațiu?

Eu vreau Zero Gordian – The Knottiest Game In Space.

Care vrei să fie primul sport care se va juca în spațiu? Îl vei vedea transmis live la Jocurile Olimpice din 2024! Poți vota doar până pe 5 Mai 2019.

Eu îl vreau pe “Zero Gordian – The Knottiest Game In Space” conceput de prietenul meu Michael Ricciardi din SUA și animat de mine pentru prezentare din România 

Te rog mult să-l votezi aici: https://spacegamesfederation.com/vote/

zero-gordian-the-knottiest-game-in-spaceDupă runda asta primele 4 jocuri vor intra în finală unde un grup de experți vor alege 2 jocuri câștigătoare.

Azi „Zero Gordian” e la egalitate de voturi pentru locul 4 și are toate șansele nu doar să ajungă în finală, dar și să câștige aceasta competiție, mai ales dacă îi dăm și noi acum un brânci.

1. Intră pe link
2. Înregistrează-te. 
3. Votează Zero Gordian și încă 3 jocuri care-ți plac (au video de prezentare)! Trebuie sa votezi 4 în total pentru validarea votului.

Îți mulțumesc și te anunț cum stăm după 5 Mai cand se închide sesiunea de votare 

P.S. Michael sugerează să eviți votarea jocului „Shooting Star”, deoarece este bine oricum în clasament și nu este original; este o „adaptare” a jocului Harry Potter „Quiddage”. Cu toate acestea, poți vota orice sport pe care vrei să-l vezi în univers și pe televizor în timpul Jocurilor Olimpice din 2024 

Anunțuri publicitare