Finding Hidden Heroes. Interviu acordat platformei de crowdsourcing HeroX

Platforma globala de crowdsourcing HeroX a lansat acum cateva luni o serie de articole bazate pe intervievarea inovatorilor si a problem solver-ilor premiati de catre diverse organizatii din lume. 

HeroX se detaseaza de celelalte cateva platforme relevante de open innovation si crowdsourcing prin viziune si cultura organizatiei. Este prima platforma care are o strategie pentru comunitatea de solveri premiati in sensul dezvoltarii si promovarii acesteia la nivel global.

In ultimii doi ani, crowdsourcing-ul a inceput sa devina mainstream si tot mai multe organizatii folosesc acest instrument pentru marketing, pentru creatie, pentru stimularea inovatiei, pentru transformarea resurselor umane si pentru a rezolva diverse probleme organizationale. Astfel, comunitatea de campioni din acest taram devine din ce in ce mai interesanta pentru recrutori, fiind o adevarata sursa pentru vanarea talentelor de top.

Efortul HeroX de a impinge inainte comunitatea problem solver-ilor campioni vine in continuarea efortului meu de-a face acelasi lucru dar intr-un alt fel prin platforma de raising awareness We Are Solvers.

Eu am intrat pe radarul lor dupa ce am castigat consecutiv mai multe challenges, dar in special dupa ultimul de la vremea acea „Patterns for Success” (urmand linkul gasiti si butonul de Download al materialului) lansat de Berenyi Incorporated si partenerii din SUA.

„Patterns for Success” este un ghid de management si leadership pentru micii antreprenori si start-up-uri structurat in 3 categorii, fiecare categorie avand 3 module, astfel:

Success category: STRATEGY
Module 1: Planning to Create Competitive Advantage
Module 2: Branding Your Vision and Your Business
Module 3: Selling to Generate New Customers
 
Success category: LEADERSHIP
Module 4: Resilience and Conquering New Territory
Module 5: Building Your Team and Key Partnerships
Module 6: Commanding Presence
 
Success category: CULTURE
Module 7: Creating Great Company Culture
Module 8: The Value of Simplicity
Module 9: Work-Life Balance and Stress Management
S-au acordat premii pentru fiecare categorie in parte. Ghidul meu a castigat premiul pentru categoria de success: cultura organizationala.
La momentul acestui nou premiu, aveam deja in portofoliu peste 40 de solutii dezvoltate pentru diverse probleme, din care 4 premiate. 
Pe drumul asta HeroX a intrat in legatura directa cu mine pentru un interviu.
Extras:

 

Q: What is your life’s purpose?

A: To turn all my known and unknown (yet) passions into strong enough and peaceful ways of living. If by redesigning yourself, you also redesign small parts of this world for the better, that is more than one can ask for. This happened to me through problem solving. It adds meaning to life.

Q: What is your primary creative pursuit?

A: To build a toolkit that enables me to turn visions and dreams into reality while staying loyal and connected with my core and values.

Citeste interviul intreg pe website-ul HeroX – Finding Hidden Heroes: Interview with Innovator Georgia Mihalcea
Anunțuri publicitare