Programs

Programe de educație, formare și dezvoltare antreprenorială și a abilităților de execuție și implementare. Îi poți spune și vacanță antreprenorială sau de învățare activă.

  1. Programul XCulture

Cei interesați să dobândească competențe antreprenoriale și să-și dezvolte capacitatea de implementare și execuție participând activ la implementarea proiectelor mele ca antreprenor sau ca freelancer își pot manifesta interesul pe formularul de mai jos. Specifică ce buget esti dispus să investești într-o astfel de experiență și durata de timp/perioada din an în care poți participa, pentru a-ți putea personaliza pachetul atunci când deschid astfel de sesiuni.

Accesul ca observator activ în proiectele mele implică costuri cu transportul, cazarea, activități în teren și mentorat sau business coaching pentru perioada dorită în locația unde se implementează proiectul. Locațiile sunt în țară și străinătate. Activitățile sunt documentate foto, text și video pentru că doresc să adaug cursului video XCulture și aplicații practice.

Avantajul unei astfel de abordări educaționale este că participi activ în echipe și proiecte diverse, de la implementări de idei, afaceri și proiecte până la producții media, film și tv, acumulând astfel în timp real cunoaștere din mai multe industrii și domenii, dezvoltându-ți în ritm accelerat creativitatea, capacitatea de a rezolva probleme în mod creativ, abilitățile de leadership, gândirea strategică, reziliența și capacitatea de execuție și implementare.

În acest fel nu doar că te dezvolți continuu în moduri cât se poate de practice și utile, dar descoperi lucruri și oameni noi cu care poți construi mai departe.

NAME(REQUIRED)
Reclame